Johnson betohet para gjithë botës: Do të bëj gjithçka që kam në dorë që ‘makineria luftarake’ e Putinit të vdes urie

 

Nëpërmjet një deklarate të dhënë së fundmi, Boris Johnson ka thënë se “sul met e Rusisë kundër civilëve të pafajshëm në Irpin dhe Bucha” janë “edhe më shumë dëshmi se Putini dhe ushtria e tij po kryejnë krime lu fte në Ukrainë”.

Gjatë fjalës së tij, Johnson është zotuar se do të “vdesë urie” atë që ai e quajti “makina e luf tës” e Vladimir Putin, teksa ka shtuar se pu shtimi i tij në Ukrainë po dështon.

“Asnjë mohim apo dezinformim nga Kremlini nuk mund të fshehë atë që ne të gjithë e dimë se është e vërteta, Putini është i dëshpëruar, pushtimi i tij po dështon dhe vendosmëria e Ukrainës nuk ka qenë kurrë më e fortë. Unë do të bëj gjithçka që kam në dorë që makineria luftarake e Putinit të vdesë urie. Ne po shtojmë sanksionet dhe mbështetjen tonë ushtarake, si dhe po forcojmë paketën tonë të mbështetjes humanitare për të ndihmuar ata që kanë nevojë në terren”, tha Johnson./tvklan.al

Johnson betohet para gjithë botës: Do të bëj gjithçka që kam në dorë që ‘makineria luftarake’ e Putinit të vdes urie – Online (news426media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *