Jepet paralajmerimi edhe per qytetaret ne Rusi, Ja cka eshte duke ndodhur atje

 


Për shkak të përshkallëzimit të kr izees në Ukrainë, nevojat e përditshme si sheqeri, furnizimet sanitare dhe il ac et kundër dep resio nit janë bërë mallrat më të pakta në Moskë. Ekspertët sugjerojnë se aktualisht zbatohet edhe konsumi i arsyeshëm, duke u bërë thirrje banorëve të blejnë sipas nevojave aktuale.Situata është edhe më e ndërlikuar në sektorin farmaceutik, ku gjysma e barnave prioritare prodhohen në Rusi, ndërsa pjesa tjetër importohet pa asnjë alternativë vendase. Qeveria ruse thotë se është e vetëdijshme.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Jepet paralajmerimi edhe per qytetaret ne Rusi, Ja cka eshte duke ndodhur atje – BUZZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *