JEPET ALARMI: Priten reshje gj.aku dhe stuhi e fort O ZOT NA RUAJ NEVE!!!

 

 


Richard Miles, nga Met Office, tha: “Ka disa përqendrime pluhuri në atmosferën mbi Mbretërinë e Bashkuar për momentin, të cilat mund të lahen në shi sonte, por ka të ngjarë të jenë sasi relativisht të vogla në tërësi. Ka një paralajmërim për stuhi për një të tretën juglindore të Anglisë sonte, dhe një front i ftohtë do të sjellë erë dhe ndonjëherë shi të dendur në Irlandën Veriore dhe Skocinë veriperëndimore këtë mbrëmje. Larg këtyre veçorive do të jetë kryesisht mirë dhe e thatë sot dhe nesër, temperatura deri në 23-24 gradë Celsius në Londër dhe në juglindje, adoleshencë të lartë ose të 20-at diku tjetër.”DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

 

JEPET ALARMI: Priten reshje gj.aku dhe stuhi e fort O ZOT NA RUAJ NEVE!!! – Lajmet (news336media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *