Jam rritur në këtë fshat të Korçës, nuk e dini sa e kam punuar tokën sepse nuk

 

“Kjo këngë të sjell atë atmosferën e vashëzave shqiptare që shkonin dhe punonin tokën të lumtura, me një pagurë ujë.Kam qenë njëherë në Zëmblak afër Korçës në aksion, dhe e mbaj mend fort atë ditë. Shpirti të dilte por edhe shpirti të vinte, se fshati ka ca sekrete:

Shtyp hape.siren rekl.amuese dhe lexo lajmin e plote

Ájo aroma e malit, o zot i madh! Ái përroi me ujë, ato vajzat që mbledhin ujë. E kam jetuar fëmijërinë time në një fshat të Korçës, Zëmblak quhej fshati.

Ái ka qenë fshati ku unë vija dhe ikja shpesh.”

Ndërsa aktori i humorit Gentian Zenelaj tha se në atë kohë ndoshta ishin fshatrat e bukur se tani është bërë fshati si qyteti.

Por Álket ju përgjigj: Jo ka fshatra shumë të bukur, natyrë edhe gjelbërim, lule dhe bagëti.

Edhe Valbona Selimllari pranoi se fëmijët i dërgon fëmijët në pikat më të gjelbëruara të Shqipërisë gjatë fundjavave.

Jam rritur në këtë fshat të Korçës, nuk e dini sa e kam punuar tokën sepse nuk – Plisi (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *