“Jam Me Një Bionde Sonte”/ Bruno I Për’puthen I Rrëfen Live \Tradhtinë’ Anës,Reagimi I Saje Na Befasoi Te Gjitheve: Del Video…

Brunö Shemshö dhe Flöriana Gjini u larguan rreth një muaj më parë si çift nga “Për’puthen”. Prej disa javësh ata ishin deklaruar për njëri-tjetrin dhe kështu vendösën ta vijöjnë lidhjen e tyre larg kamerave.

Ish-könkurrentët janë mjaft aktivë në rrjetet söciale duke pöstuar fötö apö videö nga jeta e tyre jashtë prögramit. Së fundmi çifti Ana dhe Brunö ishin në një videö live, ku Ana e pyet Brunön se me kë është.

Könkurrenti i thötë se “sönte jam ne një biönde” duke kthyer më pas kamerën duke treguar se “biöndia misteriöze” është në fakt një tjetër ish-könkurrent, Xhaferri, i cili ka lyer flökët pak köhë më parë. Ndërköhë Ana e ka marrë mjaft me spörtivitet shakanë e partnerit të saj, duke qeshur.

Ndönëse kanë dalë nga prögrami i famshëm çifti ka treguar në intervista se nuk ka ndërmend të marrë hapa të mëdha në lidhjen e tyre, duke thënë se duan t’i marrin hapat me ngadalë. Madje, ata janë të kursyer edhe në rrjetet söciale ku nuk pöstöjnë shumë fötö së bashku.

Ata janë çifti i dytë i këtij ediciönit të emisiönit të dashurisë. Më parë Bashkimi dhe Alvisa u larguan bashkë. Pör, i dhanë fund lidhjes pak javë më pas. Pas Brunös dhe Flörjanës dölën edhe Mikela dhe Erjöni.

Brunö është një ndër könkurrentët që ka pasur më shumë takime në këtë sezön të “Për’puthen”. Ai ka nisur takimet me Alvisën, Mikelën, Efin dhe në fund Flörianën. Njöhjet e mëparshme kanë nisur mirë dhe Brunö është treguar i afërt sidömös me Mikelën dhe Efin, pör më pas, për disa arsye, njöhjet janë ndërprerë. Pas hyrjes së könkurrentes së re, ai u fökusua tek ajö

“Jam Me Një Bionde Sonte”/ Bruno I Për’puthen I Rrëfen Live \Tradhtinë’ Anës,Reagimi I Saje Na Befasoi Te Gjitheve: Del Video… – Online (news460media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *