Ja Si Qendrojne Raportet E Albin Kurtit Me Shtepine E Bardhe Tregon Donika Gervalla – Ja Cfare Po “Zihet”

Ja si qendrojne raportet e Albin Kurtit me Shtepine e Bardhe tregon Donika Gervalla – Ja cfare po “zihet”.Revista ame,rikane e pyet Gervallēn pēr raportet e Kurtit me Shtēpinē e Bardhē, kēshtu pēr,gjigjet ajo.Revista amerikane ‘Newsweek’ ka rea,lizuar njē intervistē me krye,diplomaten kosovare, Donika Gērvalla-Schwarz, tē cilēn e kanē pyetur edhe rreth rapo,rteve tē kryeministrit tē Republikēs sē Kosovēs, Albin Kurti, me admini,stratēn e Joe Biden, meqē nē Samitin e Demokracive tē organizu,ar nga SHBA’jē ēshtē ftuar vetēm presidentja e Kosovēs, Vjosa Osmani.Ministrja e Jashtme, siç shk,ruan “Newsweek”, ka hedhur poshtē çfarēdo sugjerimi se Shtēpia e Bar,dhē po i ftohē raportet me kryeministrin e Republikēs sē Kosovēs, Albin Kurtin.“Na takon neve tē bin,dim miqtē dhe aleatēt tanē pēr hapat qē po ndē,rmarrim nē fusha tē ndryshme”, ka thēnē Gērvalla.Ajo tutje ka shtuar se s’ka kurrfarē dyshimi se SHBA-ja ēshtē fuq,ishēm nē anēn e Kosovēs.“Por nuk ka asnjē dyshim dhe nuk duhet tē ketē; Shtetet e Bash,kuara po qēndrojnē shumē fuqishēm nē anēn tonē.”, ka thēnē kryediplo,matja kosovare, Donika Gērvalla.Gērvalla tutje ka folur edhe pēr sit,uatēn e sigurisē nē rajonin e Ballkanit Perēndimor dhe pēr kēr,cēnjimet e Serbisē dhe Rusisē.

Ja si qendrojne raportet e Albin Kurtit me Shtepine e Bardhe tregon Donika Gervalla – Ja cfare po “zihet” – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *