Ja Se Si Ishte Stervitur Adem Jashari E Sali Çekaj Me Shokë Në Shqipëri? (PAMJE)

Ja se si ishte stervitur Adem Jashari e Sali Çekaj me shokē nē Shqipēri? (PAMJE)Ylli Mici, ush ta,raku qē kishte aftēsuar Adem Jasharin dhe tē tjerē kosovarē pēr luftēn nē Kosovē, kishte bērē njē rrēfim, vite mē parē, rreth stērvitjeve qē bēnin nē Shqipēri para tashmē 30 vjetēsh.Ai kishte treguar nē Info Magazine tē Klan Kosovēs rreth ushtrimeve ush ta,rake qē ishin bērē atēkohē, nē grupin e tē cilēve bēnin pjesē Adem Jashari, Sali Çekaj e Zahir Pajaziti me shokē.”Nē Kosovē kishte filluar tē piqej mentaliteti qē vetēm me Iuf,tē mund tē fitohet pavarēsia. Kjo punē u bē nē njē marrēveshje me shtetin tonē dhe strukturat e Kosovēs, qē ishin nē atē kohē, dhe u ra njē dakordēsi pēr tē filluar pēr,gatitja e grupeve, qē do tē shērbenin si instruktorē, me kthimin nē Kosovē, pēr tē pērgatitur edhe grupe tē tjera”.”Pati nga tē gjitha trevat shqiptare njerēz qē vunē jetēn nē rrezik, qē arriten tē bējnē njē stērvitje tē suksesshme, tē bēhen tē zotē tē aftēsive tē tyre, tē krijojnē njē besim te shteti amē, te Shqipēria, se do t’na ndihmojē, tē shihnin me sy tē tyre armatimin dhe kjo ishte shumē pēr kohēn dhe meritat e tyre, qē do kishin mē vonē me kthim,in e tyre nē Kosovē. Dhe faktet treguan se Adem Jashari nuk e hoqi ar m,ēn nga supi deri nē kohēn qē ra. Ai ēshtē i tē gjithēve. Kur erdh ai [Adem Jashari], erdh,ēn tē gjithē”.

Ja se si ishte stervitur Adem Jashari e Sali Çekaj me shokë në Shqipëri? (PAMJE) – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *