Ja për kë e la Dafina Zeqiri Suedin dhe u kthy në Kosovë

Dafina Zeqiri ka lindur në Suedi, ku është shkolluar dhe ka nisur të këndojë, duke marrë pjesë në festivalet e zërave të rinj.

Për të ndjekur karrierën e saj muzikore ajo u kthye në Kosovë kur ishte 16 vjeç, ku më vonë publikoi disa këngë që do ta bënin të famshme.

Fillimisht ajo këndoi në këngën ‘La Vida Loca’ me Bleron dhe F Kay, e më pas ‘Amazing Girl’, ndërsa suksesin më të madh do t’ia jepte kënga ‘Ti po m’pëlqen’ me Ledrin.

Jeta dhe karriera e Dafines vazhdon në Kosovë, ku sigurisht se për këte karrier te sukseshme e la.

Ja për kë e la Dafina Zeqiri Suedin dhe u kthy në Kosovë – Gazeta Opinioni (revistaopinioni.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *