Ja Mesazhi I Vuçiq Per Popullin Serb Ne Lidhje Me Kosoven – Kjo Qe Po ParaIajmeron Ai Po Trazon Ujera Sepse Tha Qe..


-Ja Mesazhi I Vuçiq Per Popullin Serb Ne Lidhje Me Kosoven – Kjo Qe Po ParaIajmeron Ai Po Trazon Ujera Sepse Tha Qe..

-Nuk ndalet Vuçiq, e kërcënon sërish me Iufj,të Kosovën – ky është mesazhi i tij për popullin serb.Gjatë vizitës së sotme në Kraljevo, Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha se Serbia po vazhdon te jetë nën pre,sion, veçanërisht pasi u bë më e fo rtë, përcjell Vecernje novosti, , trans,meton “Bota sot”.“Do të ketë shumë pr esion rreth Kosovës dhe Metohisë, por mbi të gjith,a sepse Serbia është më e fo rtë sot, dhe mos harroni se ata na suI,mojnë nga Zagrebi çdo ditë edhe kur ne nuk u kemi thënë apo bërë asgjë atyre.

As unë nuk jam fajtor në Podgoricë, është i gjithi faji ynë, sepse Serbia më në fund po ecën më shpejt se të gjithë të tjerët. Sepse Serbisë iu deshën 80 vjet që të zgjo,hej dhe të fillonte punën”, tha Vuçiq.Ai theksoi se puna e shtetit është të Iufj,tojë me njerëzit e tij në Kosovë, të mbrojë vendin e tij dhe të mos prek,ë askënd tjetër.“Le të shkojmë më fo rt dhe më shpejt, dhe vetëm me mbështet,jen tuaj ne mund ta bëjmë këtë. Le të Iufj,tojmë së bashku, për të treguar se kemi shumë më tepër ene rgji po ziti,ve sesa energjia e tyre ne gati,ve, dhe që Serbia të jetë më e pa sur dhe madje edhe më e fo rtë”, tha Vuçiq.

Ja Mesazhi I Vuçiq Per Popullin Serb Ne Lidhje Me Kosoven – Kjo Qe Po ParaIajmeron Ai Po Trazon Ujera Sepse Tha Qe..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *