Ja Fjalet E Shaip Kamberit Deputetit Shqiptar Ne Serbi Qe Po Hallakat Kelyshin Vuçiq Dhe Beogradin

Ja fjalet e Shaip Kamberit deputetit shqiptar ne serbi qe po hallakat kelyshin Vuçiq dhe Beogradin.Kamberi: S’mund të jemi pjesë e një qeverie që betohet se do ta kthejë Kosovën si pjesë të Serbisë.Krye,tari i Partisë për Veprim Demokratik (PDD) nga Bujanoci, Shaip Kamberi, është deklaruar se nuk do të bëhet pjesë e Qeverisë së Serbisë të udhë,hequr nga presidenti serb, Aleksandar Vuçiq.Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik (PDD) nga Bujanoci, Shaip Kamberi, është deklaruar se nuk do të bëhet pjesë e Qeverisë së Serbisë të udhë,hequr nga presidenti serb, Aleksandër Vuçiq dhe politikes të cilën e zbaton ky i fundit.Përveç kësaj, ai ka theksuar se nuk do të futet në qeverisjen “autoritare” të Vuçiqit derisa Serbia “nuk e ndërron qasjen ndaj Kosovës, derisa Serbia nuk e ndërron Kushtetutën dhe preambulën e saj”.“Unë dhe asnjë nga partnerët e mi të koalicionit nuk do të pajtohen që për një vend, dy apo tre, apo një zëvendësministër të futemi në qeverinë autoritare të Vuçiqit”, është shprehur ai në RTV Dukagjini.

Ja fjalet e Shaip Kamberit deputetit shqiptar ne serbi qe po hallakat kelyshin Vuçiq dhe Beogradin – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *