Ja Cfare Kane Te Perbashket Hashim Thaçi Me Albulena Haxhiun – Per T’u Habitur Nga Kjo Fotografi E Rralle E Vitit 1991…

Ja cfare kane te perbashket Hashim Thaçi me Albulena Haxhiun – Per t’u habitur nga kjo fotografi e rralle e vitit 1991…Fotografi e rrallë e vitit 1991; Hashim Thaçi me Ahmet Haxhiun (Gjyshin e Albulena Haxhiut);Veprimtaria atdhetare në vitet e ’90-ta, shquhej për veprimin në fshehtësi kundër oku,patoriit serb.Në një foto të papublikuar deri më tash e mbledhjes së Lëvizjes Popullore të Kosovës, e vitit 1991, shihen Hashim Thaçi, Ahmet Haxhiu, Mehmet Hajrizi, Hidajet Hyseni, Ramiz Lladrovci, Azem Syla, Gani Syla, Sabit Veseli, Halil Selimi, Sadik Ademi dhe atdhetarë të tjerë.Te ‘perbashket’ Albulena Haxhiu dhe Hashim Thaci e kane miqesine mes Hashim Thacit dhe gjyshit te Albulena Haxhiut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *