Ivica Daçiq!: Kosova është Territori i Serbisë! Vendi i shqiptarëve është Shqipëria!


Ministri i Jashtëm serb Ivica Daçiq ka reaguar me deklarime skandaIoze në lidhje me informacionin se ka shtete të reja që do ta njohin pavarësinë e Kosovës, duke thënë se shteti i Kosovës nuk ekziston dhe shqiptarët e Kosovës duhet të ikin në Shqipëri sepse aty e kanë vendin, raporton RTSDUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

“E respektojmë të drejtën për vetëvendosje të popullit por për çfarë lloj të drejte për vetëvendosje po flasim këtu për shqiptarët të cilët kanë shtetin e tyre në Shqipëri, në Kosovë është një pakicë brenda Serbisë, e cila nuk ka të drejtë për vetëvendosje”, ka thënë Dacic.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Ivica Daçiq!: Kosova është Territori i Serbisë! Vendi i shqiptarëve është Shqipëria! – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *