Ivica Daçiq Jep Një ”GODlTJE” Të Rëndë AIbin Kurtit Por Edhe PopulIit Të Kosovës Me Këtë DekIaratë Duke Thene Se…

-Ivica Daçiq Jep Një ”GODlTJE” Të Rëndë AIbin Kurtit Por Edhe PopulIit Të Kosovës Me Këtë DekIaratë Duke Thene Se…

-Kryetari i Kuvendit të Serbisë Daçiq, thote se ai nuk është i befas.uar nga deklarata e Albin Kurtit, fitues i zgjedhjeve te 14 shkurtit, i cili tha se dialogu me Serbine nuk do të jetë ne prioritetet e para të qever.isë se tij.Daçiq per TV Pink tha se kjo nuk do të jete kohë e leh.të per dialog, por se gjëja më e rëndësishme sipas tij eshte ruaj.tja e paqes.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Serbet treguan unitet në zgjedhje. Kjo do të thotë që ne mund të ndj.ekim një politike serioze të mbështetjes së popullit serb. Nëse nuk ka serbë në Kosovë, ai problem hu.mbet rëndësinë e tij. Pothuajse të gjithë serbët në Kosovë dolen dhe votuan per Listën Serbe. Kjo tr.egon besim në Listen Serbe, e cila është misherimi i lidhjes me Beogradin”, dekla,roi Daçiç.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

I pyetur per te komen.tuar deklaratat e ambasadorit te SHBA-së në Prishtinë, Philip Kosnett i cili tha se pritet bashkepunimi me qeverinë e re të Kosovës drejt qëIIimeve të përba.shkëta, Daçiç tha ai shpreson që qëllimet e përba,shkëta të të gjithëve të jenë ruajtja e paqes dhe stabil,itetit rajonal.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.

Ivica Daçiq Jep Një ”GODlTJE” Të Rëndë AIbin Kurtit Por Edhe PopulIit Të Kosovës Me Këtë DekIaratë Duke Thene Se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *