Ishin të gjithë aty/ Aktorja tregon çfarë bëri me aktorin Bruno Shllaku: E lëpiva disa herë te… kam bërë gjithë ato prova

Modelja Serena Sula, ka qenë pjesë e filmit “I love Tropoja”. Serena shfaqet në skenën kur Ermal Mamaqi dhe Bruno Shllaku shkojnë në kazino.

Modelja ka treguar gjatë intervistës se për ka bërë 6-7 prova për skenën ku duhet të lëp inte tek qafa Brunon.“Shumë prova kemi bërë atë ditë, 6-7 prova. Unë isha ajo vajza që do isha mes Ermalit dhe Brunos dhe do ja merrja mend te kazinoja Brunos për lekë. Do ta lëp ija te qafa dhe e bëra”, tha Serena.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

5/23/ishin-te-gjithe-aty-aktorja-tregon-cfare-beri-me-aktorin-bruno-shllaku-e-lepiva-disa-here-te-kam-bere-gjithe-ato-prova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *