Isha Vetëm 14 Vjeçe, Kengetarja Bleona Qereti Flet Me Lot Në Sy: Babai Më Fuste Ne…

Ndonëse vitet ikin këngëtarja e njohur Bleona Qereti vazhdon të mbetet po aq e pëlqyer sa dikur. Ditën e sotme, Bleona është kthyer pas në kohë dhe ka kujtuar datën 25 nëntor 1994 kur e parnuar për herë në festivalin e dhjetorit. Përmes një video të publikuar në Instagram, ajo e prekur ka shprehur mirënjohjen ndaj të gjithë bashkëpunëtorëve që e ndihmuan kur ishte vëtëm 14 vjeç. Bleona nuk ka lënë pa përmendur edhe familjarët e saj, siç është babai, i cili ka sakrifikuar gjithçka për të.
Statusi i plotë: 25 nëntor 1994 është data që fitova konkursin për të marrë pjesë në festivalin e dhjetorit. Është një datë e cila do të ngelet përgjithmonë në memorien time. Kanë kaluar 25 vite që atëherë, por unë nuk e harroj atë ditë me shi që prisja para televizionit për të marrë rezultatin e konkursit. Babai im @nazmiqereti mundohej të më fuste në çadër që të mos lagesha,
Shiko me posht lajmin e plot ne video..

Isha Vetëm 14 Vjeçe, Kengetarja Bleona Qereti Flet Me Lot Në Sy: Babai Më Fuste Ne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *