Infektologu Valbon Krasniqi Vllezer po genjejn per virusin ja e verteta qka po ndodh ne Kosove

Sot u shënuan edhe 58 raste të tjera të infektuar. Gjatë javëve të fundit, Kosova po përballet me një numër të madh të të infektuave e kjo vjen si pasojë e mos respektimit të udhëzimeve nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Që nga 13 marsi kur u identifikuan dy rastet e para, Kosova u përball me masa të rrepta sigurie ku u mor vendim që shumë biznese të mbylleshin dhe të gjitha komunat e Kosovës u karantinuan.

Sot u shënuan edhe 58 raste të tjera të infektuar. Gjatë javëve të fundit, Kosova po përballet me një numër të madh të të infektuave e kjo vjen si pasojë e mos respektimit të udhëzimeve nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Që nga 13 marsi kur u identifikuan dy rastet e para, Kosova u përball me masa të rrepta sigurie ku u mor vendim që shumë biznese të mbylleshin dhe të gjitha komunat e Kosovës u karantinuan

 

Burimi: https://gazetaprogresi.com/infektologu-valbon-krasniqi-vllezer-po-genjejn-per-virusin-ja-e-verteta-qka-po-ndodh-ne-kosove/?fbclid=IwAR2tewLpcm9Jyf4LmjA0eBVedk3ZBsTg90vJ0su_GiMWqPG7kZzniRCVeR8

 

Titulli nuk është i vërtet pasi që nuk ka një deklaratë të tillë nga infektologu Valbon Krasniqi, gjithashtu nuk ndërlidhet me tekstin brenda lajmit, e poashtu shifra e dhënë këtu nuk është e saktë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *