“Ikni se po na sulmon Serbia, kështu po thonë analistat e Kosovës”


“Kriza ekonomike përballohet disi, ndërsa kriza psikologjike që po na servojnë çdo ditë ekspertët, (b)analistët, kumandantat dhe liderët tanë politik, rrezikon ta kthejë Kosovën në një vend-spital të madh psikiatrik.

Sa herë duhet të flasin dhe nuk kanë ide, as dinë çka të tregojnë a ofrojnë, po na e tregojnë si gogol rrezikun që mund të na vijë nga Serbia. Turp!” – Rifat Buzuku –

“Ikni se po na sulmon Serbia, kështu po thonë analistat e Kosovës”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *