Ia Prishi Planet, Vuçiqi Planfikon Rrëzimin E Kurtit – Ja Kush Po E Ndihmon Atë!

 

 

Ditë më parë kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka njoftuar se është takuar me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.Haradinaj shkruan se e falënderoi Ramën për ndihmën e shtetit shqiptar gjatë krizës energjetike në Kosovë.KliKo rEkLmAnEn dhe vazhdo lajmin e plote se bashku me video

Ai shtoi se me Ramën ndër të tjera, bashkëbisedoi për projektin e hekurudhës Prishtinë – Durrës si dhe dhënien e dyshtetësisë për qytetarët e Kosovës.

Mirëpo ky “pajtim” mes dy liderëve po vjen mas shumë “përplasjeve” që kanë pasur mes veti dhe natyrisht që ngjalli reagime të mëdha tek opinoni publik.

Ia Prishi Planet, Vuçiqi Planfikon Rrëzimin E Kurtit – Ja Kush Po E Ndihmon Atë! – Online (news426media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *