I Thonë Që Je Femer Materialiste, Adelina Nxehet Keq Me Fansat!

Adelina Tahiri është përgjigjur në shumë pyetje të fansave të saj.Dikush prej tyre i tha se është materi aliste dhe kespozohet mjaft shumë, shkruan InfoKosova.

E ajo nuk hezitoi fare ti përgjigjet.”Aspak, nuk eks pozoj as një përqind e asaj që posedoj realisht, po edhe sikur ta bëj ështq e drejta ime dhe isntagrami im, e sa i përket mate rialismit ke të drejtë 100 përqind.”/InfoKosova/

I Thonë Që Je Femer Materialiste, Adelina Nxehet Keq Me Fansat! – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *