I Riu Nga Shqipëria Dhuroi 10 Euro Për Ushtrinë E Kosovës, E Pabesueshme Sa Provizion I Mori Banka

 

I riu nga Shqipëria dhuroi 10 euro për Ushtrinë e Kosovës, e pabesueshme sa provizion i mori banka

Pak ditë më parë, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti njoftoi se ka themeluar Fondin e Sigurisë, duke ftuar qytetarët e Kosovës dhe bashkatdhetarët në diasporë por edhe donatorë të tjerë të kontribuojnë për sigurinë shtetërore.
Ky fond filloi që të ‘fryhej’ që në ditët e para, pasi shumë shqiptarë të Kosovës filluan të kontribuonin, madje edhe me shifra shumë të larta.
Për këtë, u hap edhe një numër llogarie, ku mund të kontribuonin edhe personat që janë jashtë Kosovës, mes tyre edhe shqiptarët e Shqipërisë.
Por, një i ri nga Fieri, i cili me dëshirë të madhe ka dërguar vetëm 10 Euro për sigurinë e Kosovës, është habitur kur banka ia ka mbajtur më shumë komision se ajo vlerë që ka dërguar.
Shiko me posht lajmin e plot..

I riu nga Shqipëria dhuroi 10 euro për Ushtrinë e Kosovës, e pabesueshme sa provizion i mori banka – Online (infospostmedia.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *