I Ndau Armina Mevlani? Të Pathënat E Martesës Së Shkëlzenit Me Sadijen, Sali Berisha E Mohoi Të Birin Sepse Ajo Ishte…

Pavarësisht se është larg politikës, Shkëlzen Berisha ka qenë dhe është gjithmonë në qendër të mediave. Kryesisht kjo pasi, babai i tij, ish-kryeministri Berisha, është një ndër njerëzit më aktiv në politikën shqiptare dhe ak uzat ndaj tij dhe Shkëlzenit nuk kanë munguar kurrë. Përsa i përket jetës private, djali i ish-kryeministrit prej disa vitesh po shijon lidhjen dhe bashkëjetesën me ish-missin dhe blogeren e njohur Armina Mevlani.per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

I Ndau Armina Mevlani? Të Pathënat E Martesës Së Shkëlzenit Me Sadijen, Sali Berisha E Mohoi Të Birin Sepse Ajo Ishte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *