I dashuruar kokë e këmbë në Gentën, Veprimi që bëri Dhëndrri do t`ia bëjë zemrën ‘mal’ gruas dhe Kosovës

Këngëtarja dhe biznesmeni turk para disa mujash u bënë prindër për herë të parë.
Ndërsa së fundmi në një imazh në Instagram që e publikoi Huseyin Usta kuptohet se ai ka bërë tatuazh simbolin e shqiponjës.

E ne këtë imazh kuptohet se turku tatuazhin e ka bërë në krahun e tij të djathtë.
Ndryshe çifti ndajnë shpesh herë imazhe të ndryshme ku shihen të lumtur pranë njëri tjetrit.

 

I dashuruar kokë e këmbë në Gentën, Veprimi që bëri Dhëndrri do t`ia bëjë zemrën ‘mal’ gruas dhe Kosovës (gazetastar.pw)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *