Hyn ne qieIIin Suedez, ngrihet aIarmi per gjithe boten ! Avioni Iuftarak Rus kalon kufijte, pro vokon Suedine duke..

 

Hyn ne qieIIin Suedez, ngrihet aIarmi per gjithe boten ! Avioni Iuftarak Rus kalon kufijte, pro vokon Suedine duke..

-Hyn ne qieIIin Suedez, ngrihet aIarmi per gjithe boten ! Avioni Iuftarak Rus kalon kufijte, pro vokon Suedine duke..

-Një avi on zbu limi rus ka hyrë pak më parë në hapës.irën ajrore të Suedisë në një lëvizje që shton edhe më tej ten sionet mes dy vendeve. Lajmi u dha nga Ministria e Mbroj.tjes në Stokholm e cila konfirmon se av ioni rus qëndroi vetëm për disa min.uta në hapësirën ajr ore për tu kthyer pas.

Ky inc ident vjen vetëm disa javë para kur vendi nordik pritet të apli.kojë për tu bërë anëtar i NATO një lëvizje të cilën Rusia e kundër shton me fo rcë.

Mini stria suedeze shton se avi onët ushta.rakë e ndoqën av ionin rus dhe e fotografuan atë duke para lajmëruar dhe një reagim dipl.omatik për këtë çështje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *