https://trendeonline.com/nese-moska-eshte-mire-me-beogradin-atehere-kosova-kurr-nuk-anetaresohet-ne-okb-ivica-dacic-habit-me-deklarate-ne-duhet-qe-te/

 

 

Nese Moska eshte mire me Beogradin atehere Kosova kurr nuk anetaresohet ne OKB / Ivica Dacic habit me deklarate, ne duhet qe te…

Inter esi primar i Serbisë është ruajtja e integrit.etit dhe sovranitetit të saj territorial ndërsa pa Rusinë Serbia vështirë se mund ta ruajë pozi cionin e saj në OKB thotë kreu i SPSsë Ivica Daçiq. Siç i tha Tanjugut Daçiq që një.herit është krye kuvendar i Serbisë nëse Moska është me Beogradin Rusia mund të vërë veton dhe Koso.va nuk mund të anëtarë sohet kurrë në OKB.

Ne duhet të shma ngim të qenit irrac.ional dhe emocional për situatën aktuale. Nëse jemi të gat shëm të heqim dorë nga Kosova atëherë mund të vendo.sim san ksione ndaj Rusisë. Por nëse nuk jemi gati atë.herë nuk mundemi si do ta mbro jmë Kosovën pa aleat? Nuk e vura re se Kemi një al.eat të ri. Sa nksionet kundër Rusisë nuk do ta dëm.tojnë Rusinë por Serbinë. Rusia i mbijetoi san ksioneve të Malit të Zi do ti mbijetonte edhe san.ksioneve serbe, tha Daçiq.

Nese Moska eshte mire me Beogradin atehere Kosova kurr nuk anetaresohet ne OKB / Ivica Dacic habit me deklarate, ne duhet qe te

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *