Hoti: ‘Pas miratimit të buxhetit, nga e hëna izolim të plotë në gjithë Kosovën për 15 ditë?’

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti ka reaguar pas miratimit të rishikimit të buxhetit.
Urime të gjithëve për miratimin e rishikimit te buxhetit. Falënderoj deputetët e koalicionit qeverisës dhe të opozitës, që me votën e tyre sot ia dhanë dritën e gjelbër Qeverisë së Kosovës për aplikimin e masave për rimëkëmbje ekonomike, ku përfitues do të jenë qytetarët dhe bizneset.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti ka reaguar pas miratimit të rishikimit të buxhetit.
Urime të gjithëve për miratimin e rishikimit te buxhetit. Falënderoj deputetët e koalicionit qeverisës dhe të opozitës, që me votën e tyre sot ia dhanë dritën e gjelbër Qeverisë së Kosovës për aplikimin e masave për rimëkëmbje ekonomike, ku përfitues do të jenë qytetarët dhe bizneset.

Burimi: https://kosalb.net/hoti-pas-miratimit-te-buxhetit-nga-e-hena-izolim-te-plote-ne-gjithe-kosoven-per-15-dite/

Ky lajm nuk është i vërtetë sepse në titull thuhet se kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka deklaruar se do të futemi në izolim pas miratimit të buxhetit. Kurse në tekst nuk ka ndonjë burim apo citim që e konfirmon atë. Po ashtu as institucionet zyrtare nuk kanë konfirmuar një gjë të tillë. Ndërkaq titulli i këtij artikulli nuk përputhet me tekstin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *