Hashim Thaçi As Nuk Ka Qenë Luftëtar E As Themelues I UÇK-Së”

 

Kush e kër,cënoi Ibrahim Rugovën, kush e vr,au Ahmet Krasniqin?”/Veprimtari i LDK-së në Gjermani reagon ndaj Hisen BerishësKryetari i degës së LDK-së në Gjermani, Osman Ferizi, ka reaguar ndaj deputetit të PDK-së, Hisen Berisha, lidhur me pavarësinë dhe Hashim Thaçi.Përmes një postimi në Facebook, ai ka porositur deputetin që të mos e glorifikojë kreun e PRONTO-s dhe kapjes së shtetit, gjarprin me helm, përcjell Bota sot.Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

Hashim Thaçi As Nuk Ka Qenë Luftëtar E As Themelues I UÇK-Së”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *