Hapin va.rrin e pasanikes, shokohen me ato që kishte futur brenda.!!!

Një kurorë magje psëse me tetë gjethe ari. Kjo quhet një the sar i çm uar dhe është zbu luar në va rrin e një princeshe të lashtë.Ajo thuhet se ka qenë nga Krimea, e besohet se daton në kohën e Kris htit. Arkeologët thonë se gruaja e pasur ka jetuar në shek ullin e parë.Princesha ishte zbukuruar me stoli prej ari për në jetën e përtejme. Në va rr u gjetën gjithashtu dy pllaka floriri për sytë, të cilat ishin pozicionuar në gjo ksin e saj, një detaj që ka çu ditur arke ologët.Në total, sipas ‘Mirror’, në va.rr u gjetën 140 sende. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Hapin va.rrin e pasanikes, shokohen me ato që kishte futur brenda.!!! – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *