Hallakatet Mihrije Braha: Jam Femra Me E Bukur Dhe Më Intelegjente Në Kosovee

Mihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më. inteli gjente në Kosovë.Këngët arja shqipt are, Mihrije Braha, nuk është treguar fare mod este së fundmi Në paraq itjen e saj më të fun dit tele vizive, këngë tarja ka deklar uar se ajo ka pasur në plan të bëhet m jeke ose peda goge nëse nuk do të ishte këng ëtarja.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvziveLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Hallakatet Mihrije Braha: Jam Femra Me E Bukur Dhe Më Intelegjente Në Kosovee – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *