Hajde Perhajr: Erdhi lajmi nga Gjermani, Ja kur do të hiqen Vizat për Kosovën

Hajde Perhajr: Erdhi lajmi nga Gjermani, Ja kur do të hiqen Vizat për Kosovën

Hajde Perhajr: Erdhi lajmi nga Gjermani, Ja kur do të hiqen Vizat për Kosovën

Raportuesi për Kosovën në Bashkimin Europian, Peter Beyer, tha se liberalizimi i vizave për Kosovën eshte vetem ceshtje kohe.

Kjo mund të ndodhë vitin tjetër Ai tha se Gjermania e përkrah këtë proces.Ne e mbështesim procesin e liberalizimit të vizave për Kosovës dhe them se heqja e vizave mund të ndodhë tjetrin vit”.
Për këtë çështje ka folur edhe deputeti tjetër gjerman që tha se Kosova ka plotësuar kushtet për liberalizim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *