Gruaja habit, Si më shkruan në këtë kohë, kam burrin këtu dhe…!!!


Ishtë interesante mënyra se si zgjedhin të ndahen çiftet. Mbetet për t’u vlerësuar ndarja miqësore, megjithëse janë të rralla sepse thuhet që një ish-partner nuk mund të jetë kurrë shoku/shoqja jote. E keni provuar ndonjëherë t’i shkruani “ishit” tuaj pas disa kohësh kur gjithçka ka mbaruar?Epo, një i ri nga Tirana e ka bërë këtë dhe përgjigja që i ka kthyer vajza është epike.Djali, i cili ka dërguar bisedën për JOQ.al i shkruan vajzës..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

”O la po ku je?”Dhe mesazhi që i vjen pas mesnatës nga vajza është:”Po mire, je normal ore që shkruan në këtë orë? Lali e kam në krevat burrin dhe nuk mund te pergjigjem tani…

Gruaja habit, Si më shkruan në këtë kohë, kam burrin këtu dhe…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *