Gruaja e Valdrin Sahitit e quan Bora Zemanin “Fanta”

Sfilata e fundit e Valdrin Sahitit me titull “Call me Zote”, është komentuar më shumë për personazhet që morën pjesa sesa për iden dhe realizimin e koleksionit.

Bashkëshortja e disenjatorit, Edita, ka punuar rreth organizimit, duke e dhënë maksimumin nga vetja.

Në shou ishte e ftuar edhe e ylli i televizionit, Bora Zemani, e cila parakaloj në tapetin e kuq, ku morri mjaftë vëmendje, shkruan “Kosovarja”.

Ky rast duket që ka krijuar një marrëdhënie mes Bores dhe Edites, pasi kjo e fundit në një foto të Zemanit i shkruan “Fanta”, që në këtë rast është shkurtesë e fjalës “Fantastike”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *