Gruaja e moshuar në Ukrainë vret tetë ushtarë rusë me një tortë të helmuar

 

Një grua e moshuar ukrainase dyshohet se vrau 8 ushtarë rusë të uritur duke i ofruar ëmbëlsira të helmuara. Incidenti u raportua nga një zyrtar i Ministrisë së Brendshme të Ukrainës, i cili bëri publike një përgjim mes një ushtari rus dhe partnerit të tij. Ushtria ruse është në një situatë të komplikuar nga pikëpamja e furnizimeve, siç dëshmojnë shumë rrëfime të ngjashme me këtë.
Ushtarët e uritur pranojnë ushqim edhe nga popullata vendase. Megjithatë, në këtë rast tetë prej tyre janë helmuar nga plaka.

Gruaja e moshuar në Ukrainë vret tetë ushtarë rusë me një tortë të helmuar – Lapsi.al

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *