Gjuric Lajmerohet Pasi Albin Kurti E Quajti Vucicin Autokrat , Ja Se Cfare I Thote LAJME

 

Kurti në Kë.shillin e Atlantikut tha se “Demokracitë si SHBA dhe Kosova duhet të qën.drojnë së bashku kundër autokratëve si Putin dhe Vuçiç. Paqja në Ba.llkan – dhe në botë – varet prej saj”, e për këtë Gjuriq ia ka për.mendur Kurtit ndalimin e mbajtjes së zgje.dhjeve serbe në Kosovë.
Gjuriq përmes një shkrimi në Twi.tter i tha Kurtit se derisa po flet për demokraci, Kosova ka he.qur dorë edhe nga marrëveshjet e Brukselit dhe Ua.shingtonit.
“Ju ndaloni serbët në Kosovë të vo.tojnë në zgjedhje (kundër kërkesave të drejt.përdrejta nga SHBA, BE, OSBE), e ju ende flisni për demokraci; ju hiqni dorë pu.blikisht nga marrëveshjet e Brukselit dhe të Ua.shingtonit për të cilat institucionet tuaja janë anga.zhuar, por flisni për…”, shkroi Gjuriq.

Gjuric lajmerohet pasi Albin Kurti e quajti Vucicin autokrat , ja se cfare i thote – Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *