Gjukanoviç!: Serbїsë më 1999 Amerika u dha f aturat e h umbjes ndaj K osovës!


Lideri i Partisë Demokratike SociaIiste në p ushtet në Mal të Zi, Milo Gjukanoviq, ka dekIaruar se Serbia e ka h umbur Iutfën për Kosovën me politikën e gabuar në të kaluarën dhe me konfIiktin e pamenduar me NATO-n, në vitin 1999.

Gjukanoviq ka thënë se Mali i Zi nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës për shkak të p resionit nga Perëndimi, por për shkak të bindjes se e vërteta duhet shikuar në sy dhe për shkak se ashtu i kontribuohet stabilitetit të rajonit, shkruan Gazeta Express, transmeton Gazeta NewBorn.

“Serbia e sotme nuk vendos për Kosovën, ajo vetëm e ka marrë faturën për d isfatën e p ësuar më herët”, ka vIerësuar Gjukanoviq.
Ai ka shtuar se sipas pikëpamjes së Malit të Zi, realiteti me Kosovën është i pand ryshueshëm.

“Të gjithë ata që mendojnë se në ndërkohë janë përf0rcuar aq sa janë në gjendje ta ndryshojnë realitetin e pafav0rshëm për Serbinë, vetëm sa e shpenzojnë kohën e qytetarëve të Serbisë”, citon “Veçernje novosti” të ketë thënë Gjukanoviq.

Gjukanoviç!: Serbїsë më 1999 Amerika u dha f aturat e h umbjes ndaj K osovës! – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *