Gjithçka Merr Fund Me Serbinë, E Thotë Lajçak: Albin Kurti Është Shumë I Fortë, Ai Ka Autoritet Dhe

 

 

Gjithçka Merr Fund Me Serbinë, E Thotë Lajçak: Albin Kurti Është Shumë I Fortë, Ai Ka Autoritet Dhe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjithçka Merr Fund Me Serbinë, E Thotë Lajçak: Albin Kurti Është Shumë I Fortë, Ai Ka Autoritet DheEmisari Special i BE-së, Mirosllav Lajçak, ka thënë se s’ka arsye për pesimizëm në dialogun Kosovë-Serbi derisa ka folur për takimin e parë mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, të mbajtur më 15 qershor./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Do të ketë takim tjetër para pushimeve të verës. Kryeministri Albin Kurti është i ri në këtë dialog, është një proces që ka nisur në vitin 2011 dhe ka sjellë disa rezultate. Ai i sjell pikëpamjet e tij në këtë proces, e rëndësishme është që ai ka një mandat shumë të fortë politik, sepse atë e ka zgjedhur një shumicë e madhe dhe mund të flasë me autoritet.Nuk ka alternativë në këtë dialog përpos normalizimit të marrëdhënieve midis Serbisë dhe Kosovës. Kjo ka rëndësi për gjithë rajonin. Duam të angazhohemi që procesi të jetë i suksesshëm, jo vetëm në marrëdhëniet midis të dyja shteteve, por edhe të ardhmes evropiane”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

https://news372media.com/e/2022/04/25/gjithcka-merr-fund-me-serbine-e-thote-lajcak-albin-kurti-eshte-shume-i-forte-ai-ka-autoritet-dhe/?fbclid=IwAR3zHpUZNgwF-PSqbIRfsX3gWVNXjU2wHXUpya1Leb_edWjsR7bTW4PXRc0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *