Gjithcka gënjeshtër nga ITALIA vjen VIDEO nga spitali, shikoni pamjet shokuese(VIDEO)

Gjithcka gënjeshtër nga ITALIA vjen VIDEO nga spitali, shikoni pamjet shokuese(VIDEO)

Një video të cilën e ka publikuar një puntore serbe që punon në itali shihet se spitalet janë të zbrazta,

Spitali ne #bolonja i zbrazët ,ku jan ato lajme bombastike qe spitalet full jane.

Vëllezër ,kjo êshtë nje genjeshter e madhe, hiqni ato maska prej goje shkruan ne profil te FB-se.

Per videon dhe storjen e plote kliko reklamen;

? që prej fillimit ka dyshime që jan mashtrime, shikone ket video mirë , #shperndajeni se na murren ne qaf .!!kjo është serbe dhe me siguri mjeke është .?✊ qe ka bo ket video .!!!spitali ne #bolonja i zbrazët ,ku jan ato lajme te rreme .! #ooska vende #ooashtu #ookshtu.!!!vllezer ,kjo êshtë hiqni ato maska prej goje se frik nuk ka ,virus nuk ka ashtu ata çka thon ,t'jeni te bindur se nje dit edhe ju do ta kuptoni .!!

Posted by Mamutovite Bekim on Tuesday, March 31, 2020

Burimi: https://portaliarena.com/gjithcka-genjeshter-nga-italia-vjen-video-nga-spitali-shikoni-pamjet-shokuesevideo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *