Gjiko akuzohet për dhunim, të premten del para Gjykatës

Reperi Asdren Gjikolli, i njohur me nofkën artistike Gjiko, të premten (25 mars 2022) do të dalë para Gjykatës Themelore në Prishtinë, pasi që akuzohet se në korrik të vitit 2015 ka dhunuar një të mitur.

Në rrjet është publikuar edhe aktakuza e vitit 2017, sipas së cilës Gjiko akuzohet se ka rënë në kontakt me një femër të mitur, të cilën e ka mashtruar se do ta bënte këngëtare dhe do ta angazhonte në spote të këngëve. Me të njejtën ai ka kryer edhe mardhënie seksuale.

Front Online e posedon të plotë aktakuzën e ngritur ndaj këngëtarit Gjiko nga prokurorja Sebahate Hoxha. Ky është dokumenti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *