Gjermania vjen me një super lajm për të gjithë ata që po presin viza

Schengen Visa - Comprehensive information about EU Visa

 

Gjermania vjen me nje super lajm per ata qe po presin viza. Gjermania ka premtuar përkrahje nëforc imin dypalëshe me Kosovën dhe në liberalizimin e vizave duke thënë se Kosova i ka përmbushur të gjitha kushtet dhe tani topi është në anën e BE-së.

Zyra e Jashtme e Gjermanisë ka dalë me një deklaratë pas vizitës së ministres së jashtme të Gjermanisë. Kosova ka dhënë, tani duhet të japë edhe BE-ja. Gjermania po punon për ta realizuar, thuhet në një postim.

Tutje Gjermania falënderon pjesëmarrjen aktive të Kosovës në përkrahje të Ukr, Vlerësojmë pjesëmarrjen aktive të Kosovës që nga fillimi, përfundon deklarata.

Gjermania vjen me një super lajm për të gjithë ata që po presin viza (worldtopnewses.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *