Gjermania E Shqetësuar Nga Vuçiqi, “Der Spiegel”: Ballkani Një Fuçi Baroti

Gjermania E Shqetësuar Nga Vuçiqi, “Der Spiegel”: Ballkani Një Fuçi Baroti

Udhëtimi i Lambrecht filloi në Bosnjë, në republikën me shumicë serbe. Shqetësimet për një përshkallëzim në Bosnje kanë alarmuar edhe misionin e BE-së “Altea”, i cili prej shumë vitesh ka një forcë stabilizuese në terren

Më pas këtë javë, kancelari Scholz ftoi krerët e qeverive të Serbisë dhe Kosovës në kancelarinë për bisedime mbi krizën.Nuk mungojnë skenarët e tmerrshëm për Ballkanin. Dyshohet se Rusia do të përdorë ndikimin e saj për të destabilizuar rajonin, bazuar në modelin e Ukrainës, shkruajnë mediat gjermane.

Gjermania E Shqetësuar Nga Vuçiqi, “Der Spiegel”: Ballkani Një Fuçi Baroti – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *