Gjenerali SHQIPTAR Pa Ju Trembur Syri Fare Po “Dridh” Gjithe Serbine. Vuciq Ne Kembe Nga Kjo Qe Tha Gjenerali

 

Gjenerali SHQIPTAR pa ju trembur syri fare po “dridh” gjithe serbine. Vuciq ne kembe nga kjo qe tha gjenerali.Gjenerali shqiptar i der.gon porosine e forte Vuçiqit pas dekla rates per Bashen dhe Berishen. Ishministri i Mbroj.tjes se Shqiperise, Dritan Demiraj, ka kome,ntuar pas deklarates se presi.dentit serb Aleksandar Vuçiq, se pas Lulzim Bashes qen.dron Sali Berisha.Teksa e ka quaj.tur vella dhe ort,ak te Edi Rames, Demiraj ka thene se pas krye mini,trit shqiptar qendron vet min,istri i kasapit Millosheviq. Sipas tij, Rama dhe Vuçiqi jane ne pa.nik per revolu.cionin qe do te ndodhe ne 25 prill ne Shqiperi. Gjen,erali shqiptar i ka der.guar edhe nje porosi Vuçiqit, duke thene se Basha dhe Berisha nuk jane antishqip.tare si Rama.Postimi i plote i Demirajt ne Facebook:

Te dashur bashke kombas! Presidenti i Serbise, vellai dhe or.taku i krye ministrit Rama, Albanofobi Aleksander Vuçiq ka folur ne nje inter.viste per mediat vendase rreth zgjedh.jeve ne Shqiperi qe do te zhvi.llohen ne 25 pr,ill duke dekla,ruar se: Pas Lulzim Bashes qen dron Sali Berisha dhe ju e dini, e gjithe histo.ria pas saj nga veriu i Shqiperise me gjithe barre,n e se kalu.ares, por kjo eshte çeshtje e tyre.Dhe sigurisht qe une jam kre.nar qe jam penge,sa e tyre me e madhe sepse ata flasin hapur per kri.jimin e Shqiperise se Madhe. Dhe ata flasin ha.pur per kete gje dhe as kush nuk reagon. Ne realit,et, per pos faktit qe eshte tashme i njo.hur nga te gjithe qe pas Rames dhe pengimit te Shqiperise ne rrugen e ane.taresimit ne BE qen,dron vete ministri i kasapit Millosheviç, i cili dirigjon çdo vep.rim dhe politike te jashtme te qeverise Rama, tashme dy.shja Rama.Vucic jane ne panik per revolu.cionin qe do te ndodhe ne 25 prill.

 

Gjenerali SHQIPTAR pa ju trembur syri fare po “dridh” gjithe serbine. Vuciq ne kembe nga kjo qe tha gjenerali – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *