Gjenerali i Koshares Hisen Berisha: BIA serbe po e ndihmon Albin Kurtin – Ja arsyeja qe po trondit gjithe vendin sepse ai tha qe Kurti eshte…

 

 

-Gjenerali i Koshares Hisen Berisha: BIA serbe po e ndihmon Albin Kurtin – Ja arsyeja qe po trondit gjithe vendin sepse ai tha qe Kurti eshte…

-Hisen Berisha: BIA serbe, ndihmon Albinin me ua mbyllē gojēn mediave tē pava,rura.Shkruan: Hisen Berisha:Nga venerimi si ush ta,rak, deputet dhe komisionar pēr siguri e mbrojtje, nēse BIA ka hy nē terri,torin tonē e po interviston qytetarēt apo qytetarēt tanē me theks tē komuni,tetit shqiptar, apo tē njējtit shkojnē vullnetarisht, ndonjēri “si cjapi te ka sap,i”, kjo pērbēn shqetēsim pēr sigurinē nacionale. Sa pēr ilustrim ēshtē rasti i zyrtarit poI,icor tē PoI,icisē sē Kosovēs, Zeqir Lenjani.Pra, unē mendoj se Komisioni i Kuvendit pēr Siguri e Mbrojtje, duhet ta thērras Kryeministrin Kurti nē interviste t’iu tregohet qytetarēve, shtetas tē Republikēs sē Kosovēs, pse i ka braktisur kur ata detyrohen tē kalojnē nēpēr Serbi ose t’i vizitojnē njerēzit e tyre nē Shtetin serb?!

Nē kohēn kur milicia e Millosheviçit, i merrte shqiptarēt nē biseda informative, krejt stabilish,menti i shtetit “paralel” tē kohēs, pērfshi presidentin Rugova, ka pro tes,tua, duke i dērgua Komitetit pēr mbrojtjen e tē drejtave tē njeriut notē nē Helsinki.E sot, Albini nuk bēzani fare. Kjo mē bēn me mendua se BIA po i ndihmon Albinit me i frikēsua median e pavarur nē Kosovē qē tē heshtin para tradh,tisē dhe megamashtimit ruso-albinian pēr ta instaluar kētu neoko,munizmin sorosian.Madje as presidenca nuk ka reaguar nē ndonjē mekanizēm ndērkombētar, pērveç reagimit gazetaresk tē njē zyrtari “praktikant” tē kabinetit qē tē duket sikur po bre,ngosen.Pra, nēse interesimi mediave konsiston nē intervistimini e gazetarit Adriatik Kelmendi, reagimi nuk e mbron Adriatikun, por nxjerr nē pah ortakinē e Albinit me ish UDB sot BIA, pēr ta mbajtur nē pushtet, pasi shqiptarēt me votē e ref,uzuan nē zgjedhjet lokale tē Tetorit ’21.Dalja e Adriatikut prej “Koha vizionit” tregon pēr opozitarizēm konceptual.

Marrja nē pyetje nga BIA tregon pēr intencēn me ua mbyll gojēn kundēr,shtarēve.Po ti shtojmē kēsaj situate edhe reagimin sē fundmi, tē shefes sē diplomacisē kosovare, se Rusia dhe Serbia, rrezikojnē njē krizē kon,fIikti nē Ballkan, sado formal ky veprim i BIAs, stimulon destabilitet pērmasash gjithper,fshirese.“Vazhdimi i destabilizimit tē Ballkanit nga Rusia dhe Serbia, ka nevojē tē trajtohet qartē nga Bashkimi Evropian dhe vendet anētare tē NA TO-s. Kērcēnimet e Vuçiqit dhe Putinit e bējnē luftēn njē rrezik real pēr Ballkanin dhe Bashkimin Evropian, pēr herē tē parē qē nga vitet e 90’ta” ka theksuar kryediplomatja Gērvalla, nga konfer,enca e ministrave tē jashtēm tē vendeve tē Ballkanit nē Zagreb, nē rrjete sociale, ku edhe i zhvillon politikat populiste Qeveria Kurti, qē prej fillimit si OJQ “KAN” e deri te LVV, si organizatē bazē e partisē politike.Dērgimi i sinjalit shqet,ēsues nga Ministrja e MPJ zonja Gērvalla, vetēm nē adrese tē BE dhe vendeve anētare tē NATO, pra mos adresimi i kētij shqetēsimi nē DASH nē Uashington, pastaj qēndrimi refuzues si qeveri dhe subjekt politik, ndaj çfarēdo nisme polit,ike, ekonomike dhe investimi gjeostrategjik amerikan, me fokus nē Kosovēn, tregon pēr qēll,imet e errēta tē kēsaj qeverie dhe sponsorēve sorosian e surroian pēr kriji,min e parakushteve pēr shtrirje tē influencēs ruse dhe aziate pērmes Serbisē nē rajon.

-Gjenerali i Koshares Hisen Berisha: BIA serbe po e ndihmon Albin Kurtin – Ja arsyeja qe po trondit gjithe vendin sepse ai tha qe Kurti eshte…

-Hisen Berisha: BIA serbe, ndihmon Albinin me ua mbyllē gojēn mediave tē pava,rura.Shkruan: Hisen Berisha:Nga venerimi si ush ta,rak, deputet dhe komisionar pēr siguri e mbrojtje, nēse BIA ka hy nē terri,torin tonē e po interviston qytetarēt apo qytetarēt tanē me theks tē komuni,tetit shqiptar, apo tē njējtit shkojnē vullnetarisht, ndonjēri “si cjapi te ka sap,i”, kjo pērbēn shqetēsim pēr sigurinē nacionale. Sa pēr ilustrim ēshtē rasti i zyrtarit poI,icor tē PoI,icisē sē Kosovēs, Zeqir Lenjani.Pra, unē mendoj se Komisioni i Kuvendit pēr Siguri e Mbrojtje, duhet ta thērras Kryeministrin Kurti nē interviste t’iu tregohet qytetarēve, shtetas tē Republikēs sē Kosovēs, pse i ka braktisur kur ata detyrohen tē kalojnē nēpēr Serbi ose t’i vizitojnē njerēzit e tyre nē Shtetin serb?!

Nē kohēn kur milicia e Millosheviçit, i merrte shqiptarēt nē biseda informative, krejt stabilish,menti i shtetit “paralel” tē kohēs, pērfshi presidentin Rugova, ka pro tes,tua, duke i dērgua Komitetit pēr mbrojtjen e tē drejtave tē njeriut notē nē Helsinki.E sot, Albini nuk bēzani fare. Kjo mē bēn me mendua se BIA po i ndihmon Albinit me i frikēsua median e pavarur nē Kosovē qē tē heshtin para tradh,tisē dhe megamashtimit ruso-albinian pēr ta instaluar kētu neoko,munizmin sorosian.Madje as presidenca nuk ka reaguar nē ndonjē mekanizēm ndērkombētar, pērveç reagimit gazetaresk tē njē zyrtari “praktikant” tē kabinetit qē tē duket sikur po bre,ngosen.Pra, nēse interesimi mediave konsiston nē intervistimini e gazetarit Adriatik Kelmendi, reagimi nuk e mbron Adriatikun, por nxjerr nē pah ortakinē e Albinit me ish UDB sot BIA, pēr ta mbajtur nē pushtet, pasi shqiptarēt me votē e ref,uzuan nē zgjedhjet lokale tē Tetorit ’21.Dalja e Adriatikut prej “Koha vizionit” tregon pēr opozitarizēm konceptual.

Marrja nē pyetje nga BIA tregon pēr intencēn me ua mbyll gojēn kundēr,shtarēve.Po ti shtojmē kēsaj situate edhe reagimin sē fundmi, tē shefes sē diplomacisē kosovare, se Rusia dhe Serbia, rrezikojnē njē krizē kon,fIikti nē Ballkan, sado formal ky veprim i BIAs, stimulon destabilitet pērmasash gjithper,fshirese.“Vazhdimi i destabilizimit tē Ballkanit nga Rusia dhe Serbia, ka nevojē tē trajtohet qartē nga Bashkimi Evropian dhe vendet anētare tē NA TO-s. Kērcēnimet e Vuçiqit dhe Putinit e bējnē luftēn njē rrezik real pēr Ballkanin dhe Bashkimin Evropian, pēr herē tē parē qē nga vitet e 90’ta” ka theksuar kryediplomatja Gērvalla, nga konfer,enca e ministrave tē jashtēm tē vendeve tē Ballkanit nē Zagreb, nē rrjete sociale, ku edhe i zhvillon politikat populiste Qeveria Kurti, qē prej fillimit si OJQ “KAN” e deri te LVV, si organizatē bazē e partisē politike.Dērgimi i sinjalit shqet,ēsues nga Ministrja e MPJ zonja Gērvalla, vetēm nē adrese tē BE dhe vendeve anētare tē NATO, pra mos adresimi i kētij shqetēsimi nē DASH nē Uashington, pastaj qēndrimi refuzues si qeveri dhe subjekt politik, ndaj çfarēdo nisme polit,ike, ekonomike dhe investimi gjeostrategjik amerikan, me fokus nē Kosovēn, tregon pēr qēll,imet e errēta tē kēsaj qeverie dhe sponsorēve sorosian e surroian pēr kriji,min e parakushteve pēr shtrirje tē influencēs ruse dhe aziate pērmes Serbisē nē rajon.

Gjenerali i Koshares Hisen Berisha: BIA serbe po e ndihmon Albin Kurtin – Ja arsyeja qe po trondit gjithe vendin sepse ai tha qe Kurti eshte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *