Gervalla paralajmeron: “Duhet te jemi gati cdo moment sepse Serbia eshte e njejte si Rusia”


Ministrja e Punëve të Jashtme Gërvalla ka thënë se për momentin nuk duket se ka ndonjë kërcënim për ag resi on nga Serbia. Gërvalla ka thënë se sot nuk ka kërcënim por nuk e dinë se çfarë do të ndodh në të ardhmen. Ne mund të ju themi se institucionet e Kosovës janë në këtë drejtim.

Nëse ne sot nuk eshohim këtë nuk do të thotë se nuk duhet të jemi të përgatitur për të ardhmen. Ua kemi bërë me dije partnerëve tonë se duhet të jemi të përgatitur për të gjitha opsionet, tha ajo.

Serbia mund të ketë plane për veriun e Kosovës, dhe një gjë të tillë ua kemi thënë prej muajsh partnerëve tanë ndërkombëtar, keto ishin fjalet e saj.

Gervalla paralajmeron: “Duhet te jemi gati cdo moment sepse Serbia eshte e njejte si Rusia” – My Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *