Genta fotografohet me njeriun më inteligjent në botë

See the source image

 

Ka muaj, javë e ditë që emri saj figuron pa ndal në mediat rozë.

Flasim për këngëtaren Genta Ismajli e cila me të publikuar lidhjen me Usten, biznesmenin turk u shndërrua në personazhin më të komentuar.

Çdo lëvizje që bën ajo dhe i dashuri i saj janë në fokus të mediave rozë dhe menjëherë kthehen në lajm.

Genta njihet si këngëtare e hareshme dhe çdo herë pozitive.

Pozitiviteti i saj reflekton edhe në imazhet që sjell në rrjetet sociale.

Genta fotografohet me njeriun më inteligjent në botë (worldtopnewses.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *