Gazetari Ukrainas Po Dridh Serbine Me Thirrjen Qe I Beri Ukraines Per Kosoven

Sergej Sumlenny, gazetari i lindur në Gjermani, që ka pre,jardhje ruse, Sergej Sumlenny, i ka bërë thir,rje Ukrainës që ta njohë Kosovën.Përmes një pos,timi në Twitter, ai tha se të dyja sh,tete,t lu,ft,oj,në ku,ndë,r im,per,alizm,it rus.“Të dyja shtetet e kanë të përb,ash,kët lu,ft,ën kun,dër imp,eriali,zmit të dom,inu,ar nga Rusia.Ju të dy i p,ërkis,ni Evropës së lirë, rea,le. Të dyja i vl,erë,soni lir,inë dhe liri,në. Njihni Kosovën! Ata luf,to,jnë të një,jtën bet,ej,ë në anën tuaj”, ka thënë ai.

Gazetari Ukrainas po dridh Serbine me thirrjen qe i beri Ukraines per Kosoven – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *