Gazetari i CNN tregon sekretin e mposhtjes së koronavirusit pa shkuar në spital (VIDEO)

Gazetari i CNN tregon sekretin e mposhtjes së koronavirusit pa shkuar në spital (VIDEO)

Chris Cuomo, gazetar i CNN dhe njëherazi vëllai i kryebashkiakut të Nju Jorkut është prekur pak ditë më parë nga koronavirusi. Ai ka vendsour që ta ndjaë këtë eksperiencë të vëshiteë me të gjithë ndjekësit e tij në rrjetet sociale, teksa tregon se si po e përballon Covid-19 që tashmë i ka shkuar në mushkëri.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=9509

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *