Gazetari Hulumtues Jep Lajmin E Frikshëm: Nga Haga Do Të Ketë Arrstime Të Reja, Edhe Albin Kurti Është I Informuar

 

Gazetari hulumtues jep lajmin e frikshëm: Nga Haga do të ketë arrstime të reja, edhe Albin Kurti është i informuar.Kajtazi: Do të ketë arrstime të reja nga Specialja, Kurti është i informuar.Drejtuesi i mediumit online Paparaci Vehbi Kajtazi, ka folur për shkrimin e sotëm ku u publikua lajmi se 13 persona të tjerë do të arrstohen nga Gjyy,kata Speciale.Kajtazi këto komente i bëri Debat Plus, në RTV Dukagjini, ku ai tha se për këtë është i informuar edhe krye,ministri Albin Kurti dhe ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu.

Po bëhet fjalë prej 13 persona shumica prej tyre eprorë të lartë të UKÇ-së që pritet ti bashkohen të akuu,zuarve të tjerë në Hagë. Kjo pritet të ndodhë shumë shpejt brenda këtij muaji. Autoritette janë të informuara, krye,ministri është I informuar për këtë, ministrja e drejtësisë është e informuar për këtë, natyrisht nuk janë të informuar për kur, qysh, si, por që pritet ak sion i madh për siç e kanë quajtur aksion i madh”.

Mediumi online Paparaci, gjatë ditës ka raportuar se 13 pjesëtarë të UÇK-së përfshihen në aktaku,zën e zgjeruar ndaj Thaçit dhe tre ish-krerëve të UÇK-së. Ky grup, përveç përgjegjësive komanduese, aku,zohet edhe për aku,za specifike që pretendohet të jenë kryer gjatë dhe pas Iuftës.Zgjerimi i aktaku,zës me pretendime për k,riimme të tjera të Iuftës ndaj Hashim Thaçit dhe të tjerëve, përfshin edhe 13 pjesëtarë të Ushh.trisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), shumica prej të cilëve eprorë të lartë, raporton Paparaci.

Ky grup, përveç përgjegjësive komanduese, akuzohet edhe për aku,za specifike të cilat pretendohet të jenë kryer gjatë dhe pas Iuftës.Kësisoj, brenda pak javësh pritet të arrstohet ky grup prej 13 personave, që përfshin pjesëtarë të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, si dhe të zonave operative të Drenicës, Dukagjinit, Nerodimes, Pashtrikut etj, sipas informatave që ka siguruar Paparaci nga burimet e saj.Paparaci ka mësuar se mes aku,zave që pritet të rëndojnë ndaj të dyshuarve është edhe eIimi,nimi i një eprori të lartë të Ushh,trisë Çlirimtare të Kosovës, e cila ka ndodhur menjëherë pas Iuftës në Prizren.

Gazetari Hulumtues Jep Lajmin E Frikshëm: Nga Haga Do Të Ketë Arrstime Të Reja, Edhe Albin Kurti Është I Informuar – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *