Gazeta “srbija danas” tregon nje plan qe nuk e kemi degjuar me pare per veriun e Kosoves, permend edhe Shtetet e Bashkuara !!! “SHBA ja ka friken Vuçiqit sepse ..”

Gazeta “srbija danas” tregon nje plan qe nuk e kemi degjuar me pare per veriun e Kosoves, permend edhe Shtetet e Bashkuara !!! “SHBA ja ka friken Vuçiqit sepse…”
SHlKO ME POSHTE !

-Gazeta “srbija danas” tregon nje plan qe nuk e kemi degjuar me pare per veriun e Kosoves, permend edhe Shtetet e Bashkuara !!! “SHBA ja ka friken Vuçiqit”. Mediat serbe vazhdojnë të spekulojnë dhe të plasojnë plane e teori konspirative në lidhje me Kosovën.

Mediat serbe vazhdojnë të spekulojnë dhe a kuzojnë shqiptarët e Shqipërisë dhe Kosovësse duan të « pu.shtjojnë » dhe kontrolllojnë me forcë veriun e Kosovës. Gazeta “Srbija Danas” shkruan se amerikanët, në bashkëpunim me ekstre.mistët shqiptarë janë duc përgatitur një aksion ushtarak në veri të Kosovës.

“Amerik,anët në bazën e tire në Kosovë po përgatisin një plan ushtarak për të su.Imuar veriun e Kosovës”. Ata do të përpiqen të provokojnë Beogradin për in.cidente, siç ishte arr.estjimi brutaI i Gjuriçit, sepse kanë nevojë për justifikim në ndërhyrjen ushtarake. E vetmja gjë që për shkak të cilës amerikanët e shtyjnë këtë plan është frika se Vuçiç menjëherë do të dërgojë ushtrinë në Kosovë dhe se ushtria mund të ketë mbështetje të rëndësishme nga Rusia.”- shkruan Gazeta Serbe.

Gazeta “srbija danas” tregon nje plan qe nuk e kemi degjuar me pare per veriun e Kosoves, permend edhe Shtetet e Bashkuara !!! “SHBA ja ka friken Vuçiqit sepse ..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *