Gani Geci: “ Mos Pritni Mo Qe E Marr Pushken E Dal Me Luftue, Ni Her Jam Bo Budall!”


Të dashur miq, Unë kam një pyetje direkte për Albin Kurtin, Vjosa Osmanin.Po besojmë dhe po themi se kjo nuk do të ndhodhë por…Ne rastë të tentimit të hyrjes se forcave ushtarake serbe në veriun e Kosovës?Presidentja dhe Kryeministri kujt do ti japin urdhër për ta mbrojtur kufirin? Apo do të brohorasin sikur prindërit e tyre në vitin 1998 ,”Drenicë jemi me ty.”Lexojeni edhe shenjat e piksimit.

Gani Geci: “ Mos Pritni Mo Qe E Marr Pushken E Dal Me Luftue, Ni Her Jam Bo Budall!” – Drejtpërdrejt (trendnewzb.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *