Flet Per Here Te Pare Krahu I Djathte I Albin Kurtit – Haki Abazi Tregon Arsyen Kryesore Pse Vetevendosja U Krijua Nga SHIK-U

Flet per here te pare krahu i djathte i Albin Kurtit – Haki Abazi tregon arsyen kryesore pse Vetevendosja u krijua nga SHIK-u

Haki Abazi: Ja pse SHIK-u ka inte,rvenuar dhe ka krijuar ndarje përbrenda VV-së.Shkrim i vit,it 2018:Njohësi i zhvillimeve polit ike Haki Abazi, përmes një post,imi në Facebook, ka analizuar gjend,jen e fundit në Lëvizjen Vetëvendosje.Ai ka thënë se SHI K ka inter,venuar dhe ka krijuar ndarje përb,renda VV-së dhe po tenton që ta zvog,ëlojë mundësinë që elekt orati I PDK-së të shpërn,dahet, përcjell Bota sot.“SHI K dhe Kla ni PRO,NTO e ka pare mire r ezi,kun qe po vije nga nje konsol,idim i nje blloku polit,ik i mundeshme nga VV ne rritje dhe LDK e konso,liduar qe nuk lejon te beje kompr,omise me kredibi,litetin, sovranitetin dhe kushte,tutshmerine e vendit. Kjo eshte aresyja qe SH IK ka interve,nuar dhe ka krijuar ndarje permb,renda VV dhe po tenton qe ta zvogloje mund,esine qe elektorati i PDK te shpern,dahet. Kjo u tregua edhe ne zgjedhjet qendr,ore edhe ato lokale”, ka shkruar Abazi.
Flet per here te pare krahu i djathte i Albin Kurtit – Haki Abazi tregon arsyen kryesore pse Vetevendosja u krijua nga SHIK-u – Online (news71post.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *