Flet nga SHBA mjeku per Shqiperine: Vjeshta do jete e tm.errshme, ja çdo të ndodhë

Flet nga SHBA mjeku per Shqiperine: Vjeshta do jete e tm.errshme, ja çdo të ndodhë

Një mjek amerikan. Dr. Firouz Daneshgari, nga qendra spitalore universitare e Clevelendit ne Ohajo, ka dhënë një intervistë ABC Neësdhe ka treguar prioritetet e testit të antitrupave në lu.ftën ndaj Covid 19.Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:

Për mjekun me përvojë 35 vjeçare, Covidi ka ngjashmëri me gripin spanjoll, i cili ashtu si koronavirusi, u shfaq me tre etapa, pranverë, vjeshtë, dimër sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon:

Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=19794

Titulli i këtij lajmi është i pavërtetë dhe i zmadhuar sepse ne intervistën e dhënë ne abcnews Dr. Firouz Daneshgari nuk thotë se vjeshta do jetë e tmerrshme por thotë se jam i shqetësuar për vjeshtën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *